Παροχές

 
 
 
Oι παροχές του Ιχνηλάτη Ονείρων στο πουρνάρι Πυλαίας είναι οι ακόλουθες και μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας:
 

Θεραπευτική Ιππασία

 
Tο πρόγραμμα απευθύνετε σε άτομα τόσο της ειδικής αγωγής, όσο και της τυπικής ανάπτυξης που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, φοβίες, διάσπαση προσοχής, αυτισμό, υπερκινητικότητα, επιθετική συμπεριφορά ή προβλήματα κοινωνικοποίησης.
 

εκπαιδευτικό παιχνίδι με το άλογο

 
Για παιδιά τυπικής εκπαίδευσης, από 2 εως 16 ετών. Ένας εναλλακτικός τρόπος προσέγγισης της φύσης και του αλόγου με ψυχοκινητικά οφέλη. Είναι μια παιδαγωγική προσέγγιση κατά την οποία χρησιμοποιείται το άλογο για να επιτευχθούν εκπαιδευτικοί και μαθησιακοί στόχοι.
Ένα σχολείο...αλλιώς!
 

Ιππασία Ενηλίκων... με τρόπο αλογοκεντρικό!

 
Ελάτε να γνωρίσετε το άλογο με μια πιο αλογοκεντρική προσέγγιση! Ελάτε να παίξουμε κάτω, πάνω και γύρω από αυτό...να μάθουμε για την ψυχοσύνθεσή του, να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη και να ιππεύσουμε με έναν τρόπο χαλαρωτικό! Οργανώνονται εκδρομές για το τμήμα τον ενηλίκων μας όλο τον χρόνο.
 

Οικογενειακά Δρώμενα Με Το Άλογο

 
Ελάτε, κατόπιν συνεννόησης, να συμμετάσχετε σε ένα από τα πολλά διαδραστικά δρώμενα που οργανώνουμε για εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας, με πρωταγωνιστές τα αλογάκια μας!
 

Επισκέψεις σχολείων, κδαπ και φορέων που ασχολούνται με το παιδί

 
Πάρτε μία ομάδα παιδιών και ελάτε να μας επισκεφθείτε σε εβδομαδιαία η μηνιαία βάση ή ακόμα και για μια εκδρομή στη φύση παρέα με τα άλογα! Περιβαλλοντικό παιχνίδι και ιππασία δεμένα με έναν τρόπο που θα κάνει τα παιδιά σας να το λατρέψουν!
 

Vaulting για ενήλικες και παιδιά/ χορός πάνω στο άλογο

 
Ο ιχνηλάτης ονείρων φέρνει κάτι καινούριο για τα ελληνικά δεδομένα! Ελάτε να γνωρίσετε το vaulting! Ένας μοναδικός συνδυασμός χορού, ενόργανης και ιππασίας που αξίζει να δοκιμάσετε! Δεν είναι ανάγκη να έχετε προηγούμενη γνώση ιππασίας… τμήματα αρχαρίων ξεκινούν όλο το χρόνο!
 
 
Θεραπευτική Ιππασία - Ιχνηλάτης Ονείρων
 
 
 
Project: Το σχολείο αλλιώς "Περιβάλλον, Εκπαίδευση και Άλογο"